Gansl 2018_web - page 1

Geräucherte Entenbrust
mit Wildkräuter-Salat und Preisebeeren
M, O
11,90
Smoked duck breast
with herb salad and cranberries
Gans‘l-Terrine
im Speckmantel mit Chutney von roten Trauben
C, G, L, M, O
8,40
Terrine of goose
coated with bacon and served with red grape chutney
Vorspeise
Starter
Saftig gebratenes Gans‘l
mit Blutorange-Rotkraut und flaumigem Erdäpfelknödel
A, G, O
16,90
Roasted goose
with red cabbage with bood orange and potato dumpling
Alternative Beilage gegen Aufpreis
Alternative side dish for an extra charge
Erdäpfelpüree mit schwarzem Trüffel
A, G
10,90
Mashed potatoes with black truffle
Hauptspeise
Main dish
Flaumiges Maronisoufflé
auf Orangenspiegel
A, C, F, G, H, O
6,50
Fluffy chestnut soufflé
on orange sauce
Nuss-Trauben-Trifle
mit getränktem Mokka-Biskuit
A, C, G, H
5,90
Trifle of nuts and grapes
with in coffee dunked sponge cake
Dessert
Dessert
Alle Preise in Euro inkl. MwSt.
All prices in Euro inclusive VAT
Gans‘l & Trüffel
Goose & truffle
Gans‘l-Cremesuppe
mit Grießspeckknöderl
A, C, G, L, M
5,70
Cream of goose soup
with semolina-bacon dumpling
Suppe
Soup
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