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Marinierte Blunz‘n-Rad‘ln
mit Bierrettich, Kren, Essiggurkerl und rotem Zwiebel
A, M, O
7,90
Marinated blood sausage slices
with radish, horseradish,
pickled gherkin and red onion
Bauernspeck-Teller
mit Bergkäse und Herz-Pfefferoni
G
8,10
Plate of farmhouse bacon
with mountain cheese and pepperoni
Graukas‘-Rahmsuppe
mit Ofenbrot
A, G, L, M
4,90
Cream of Tyrolean grey cheese
with oven-baked bread
Kräftige Rindsuppe
mit gebackenem Leberknödel
A, C, G, L, M
4,80
Consommé
with deep-fried liver dumpling
Vorspeisen
Starters
Suppen
Soups
Kärntner Kasnock‘n
mit brauner Zwiebel-Butter und Blattsalat
A, C, G, M, O
11,00
Carinthian cheese dumplings
served with onions in melted butter and green salad
Tiroler Gröst‘l
mit Kren und Spiegelei
C, L, M, O
11,70
Tyrolean roast potatoes and meat
with horseradish and fried egg
Spinat-Nockerl
in Beinschinken-Käse-Sauce
A, C, G, L
10,90
Small spinach dumplings
with cream sauce of bone-in ham and cheese
Schweinsbraten
mit Sauerkraut und Semmelknödel
A, C, F, G, L, O
14,90
Roast pork
with sauerkraut and bread dumplings
Hauptspeisen
Main dishes
Topfen-Nuss-Schmarr‘n
mit Apfelkompott
A, C, G, H
5,90
Curd cheese-nut omelet cut up into pieces
with stewed apples
Gestochene Joghurt-Nockerl
mit Holler-Röster
C, G, O
5,10
Yoghurt dumplings
with
stewed elderberries
Dessert
Dessert
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s‘Pfandl
Solid dishes
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